Teknovation Logo
robot

 
  • Protech inviterer 14. og 15. marts til to Stratasys 3D-seminarer i henholdsvis Brøndby og Kolding.

7. februar 2018, kl. 14:07 

Stratasys 3D-seminarer i Øst og Vest

Protech inviterer til Stratasys 3D-seminarer, henholdsvis den 14. marts på Glostrup Park Hotel og 15. marts i Protech’s eget kundecenter i Kolding. Begge dage er det samme program, og gratis at deltage.


Protech inviterer virksomheder med interesse i 3D print til et gratis seminar omhandlende mulighederne med Stratasys professionelle 3D-printere. Seminariet foregår på henholdsvis Glostrup Park Hotel eller Protech’s eget kundecenter i Kolding.

Indlægsholderne fra Protech vil være Thomas Tønnesen og Evald Ottosson, som med eksempler fra virksomheder, kommer ind på hvordan I som virksomhed kan anvende Stratasys professionelle 3D-printer til blandt andet produktionsudstyr og færdigproduktion.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Desuden har man fået Steffen Schmidt fra Danfoss A/S til at fortælle om Danfoss´ brug af Stratasys-printere i både udvikling og produktion.

Der vil til seminarerne være flere eksempler på 3D-printede emner i forskellige materialer, ligesom vi medbringer den nye Stratasys F170 og MakerBot Replicator+ til Glostrup, I Kolding vil der derudover være mulighed for at se Stratasys 260 Connex3 og Stratasys Fortus 450mc.

Begge dage er det klokken 9. til 13, og det er gratis, men  kræver tilmelding senest mandag den 5. marts til  Thomas Tønnesen. Deltagelse er begrænset, og sker efter først-til-mølle-princippet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik