Teknovation Logo
robot

 
  • Industrie 4.0-løsninger målrettet plast- og kompositindustrierne er i fokus hos Arburg på Hannover Messe 2018.

7. februar 2018, kl. 13:18 

Digitalisering fra Arburg

Tyske Arburg vil igen i år deltage på Hannover Messe 2018, hvor sprøjtestøbemaskin-producenten i Hal 6 vil demonstrere eksempler på komplet digitalisering og Industrie 4.0 målrettet plast- og kunststofbrancherne.


Arburg ser i større og større grad sig selv om teknologipartner for kunderne, og dermed også en vigtig inspirator, eksempelvis når det gælder om at skabe Industrie 4.0-effektivitet i kunststofbrancherne inden for plast, såvel som gummi og kmpositter, understreger Arburgs teknikdirektør Heinz Gaub.

Programmet omfatter allerede i dag løsninger, som kan indgå i komplette digitale fabrikker, påpeger han videre, og det er netop dét, som firmaet vil demonstrere på Hannover Messe i år, hvor man igen indtager en fremtræden plads i Hal 6, hvor også de øvrige udstillere i høj grad har Industrie 4.0 i fokus.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Under temaet Smart Factory vises blandt anet Arburg Remote Service, ARS, der kan arbejde på tværs af Industrie 4.0-systemer, og på tværs af både sprøjtestøbehaller og fremstilling af enkeltemner ved Additive Manufacturing med Arburgs Freeformer. Alt sammen vil det blive demonstreret ved Arburg Allrounder-sprøjtestøbemaskiner og et par Freeformer-løsninger, hvor de besøgende selv bestemmer, hvad der skal fremstilles via en Selogica, eller med en App på Tablets eller Smartphones, og så kan man hente emnet ved maskinen, tilpasset individuelle ønsker, oplyser Heinz Gaub.

Freeformer er også genstand for egentlig 3D-print i større skala ved en såkaldt interaktiv opstilling på standen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik