Teknovation Logo
robot

 
  • Den svenske afdeling af Protech står for salg og service af maskine og materialer til virksomheden i forbindelse med investeringen i en Stratasys J750 polyjet 3D-printer.

6. februar 2018, kl. 07:03 

Postnord Stålfors lancerer 3D-print

Leverandøren af kommunikations- og logistikprodukter og datterselskab i Postnord-koncernen, Postnord Stålfors, har indgået et samarbejde med Stratasys med henblik på at etablere en On Demand-service af 3D-printede emner, faciliteret af den nordiske Stratasys-forhandler Protech.


Virksomheden har således investeret i Stratasys-topmodellen J750, der fremstiller emner med polyjet-teknologien, hvor lagbygningen sker med akrylbaserede væsker som tilføres UV-lys.

Maskinen 3D-printer hurtigere og kræver færre materialeskift end tidligere Polyjet 3D-printere, og et nyudviklede program tilbyder automatisk kortlægning af farver og materialer for at maksimere produktiviteten, så der opnås lave omkostninger pr. printet emne, påpeger Stratasys.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Et element i PostNord Strålfors markedsstrategi er at blive deres kunders digitaliseringspartner og omfavne mulighederne med relevante potentielt revolutionerende teknologier.

Det er grunden til at virksomheden har valgt at tilføjet Additive Manufacturing som et vigtigt element i selskabets serviceudbud, der komplementerer firmaets hidtidige ekspertise inden for 2D On Demand-printservice, fremhæves det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik