Teknovation Logo
robot

 
  • Hexagon tilbyder forskellige produkter, der henvender sig til alle grene af fremstillingsindustrien. Et af de områder der blandt andet er i fokus er den hastigt voksende 3D-print-industri. Her opmåler og 3D-skanner Søren Andersen et plastemne med Hexagons 7-aksede Romer Absolute Arm.

4. februar 2018, kl. 07:26 

Industrie 4.0 vækker begejstring

teknovationNr. 2 - 2018   Spånligaen hos DAMRC i midten af januar var debut for Hexagon Manufacturings netop tiltrådte Sales Manager i Danmark Søren Andersen. Især virksomhedens Industrie 4.0-inspirerede tilgang er med til at motivere ham i jobbet.


Hexagon Manufacturing Intelligence AB kunne i december annoncere ansættelsen af Søren Andersen som firmaets fremadrettede Sales Manager i Danmark.

Messedebuten skulle ikke vare længe, da Spånliga 2018 hos Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning allerede stod på programmet midt i januar.

Her kunne Søren Andersen tage imod de besøgende og fremtidige kunder og demonstrere målespecialistens seneste løsninger inden for blandt andet aktuelt måleteknisk udstyr, 3D-skannere, Laser Trackers samt service på både eksisterende og nyt udstyr.

En opgave, som salgschefen har stort fokus på, er at udbrede kendskabet til de mange nye spændende Hexagon-løsninger, der blandt andet understøtter Smart Factories og Industrie 4.0.

Dette var i særdelshed på display i Herning, hvor der udover de aktuelle hardwareteknologier inden for metrologi- og fremstillingsløsninger blev demonstreret overordnet ekspertise inden for de strategiske områder benævnt Sensing, Thinking, Acting, hvilket på danske oversættes til indsamling, analyse og aktiv anvendelse af måledata.

Læs hele den spændende artikel i onlineversionen af det aktuelle Teknovation ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik