Teknovation Logo
robot

 
  • Otte gange har Erik W. Pedersen været verdenrekordholder inden for områderne MC- og bilstunts, og med 27 års erfaring i at udvikle mennesker, træner han i dag elite såvel som erhvervsliv i at se og dyrke det enkle menneskes potentiale med indlæg om Hearttalk, som det fredag også var tilfældet ved ETUX 2017.

9. oktober 2017, kl. 08:13 

Hearttalk og Cad/Cam i fokus

Edge-Team havde samlet omkring 150 SolidWorks- og Edgecam-brugere til det årlige ETUX, der denne gang fandt sted i Torvehallerne i Vejle. Ud over seneste Cad/Cam, så bød programmet også på et spændende indlæg ved Erik W. Pedersen, der har 27 års erfaring i at udvikle mennesker. 


Sidste uges ETUX-event bød traditionen tro på en række lanceringer i Edgecam og SolidWorks samt tilhørende tips & tricks.

I år var der også lagt vægt på Hands-On og workshops, hvor brugerne havde mulighed for selv at prøve, at tage aktiv del i workshoppen mens de fik hjælp af en erfaren supporter. 

Ud over Edge-Teams egne "softwarenørder" mødte deltagerne teknisk chef Mattias Robertsson fra SolidWorks Nordic og supportkonsulent Mike O'Neill, Edgecam.

Dennis Wistisen fra Nils Bohr instituttet bød ind med et spændende oplæg om deres boringer på indlandsisen i Grønland. og afslutningsvis indtog Erik W. Pedersen, 55 år og otte-dobbelt verdensrekordholder i MC- og bilstunts, scenen og gav sine bud på hvordan man opnår livsbalance i et indlæg med titlen Hearttalk.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik