Teknovation Logo
robot

 
  • Racerbilproducenten Griiip er en af de første brugere af softwaren til Digital Twin-formål. Foto: PTC.

19. juni 2017, kl. 07:36 

PTC Creo Product Insight præsenteret

Cad-producenten PTC præsenterer nu den ThingWorx-integrerede softwareløsning Creo Product Insight, der skal forbedre mulighederne for brug af ægte IoT-data til implementering af eksempelvis Digital Twin-koncepter.


Med Creo Product Insight får brugeren, ifølge PTC, en bedre forstå for, hvordan produkter anvendes og opfører sig.

Med denne viden kan de således proaktivt designe produkter med brugerdefinerede datastrømme ved at integrere sensorer i designprocessen.

"I vores branche er det afgørende at få tingene gjort hurtigere, og løsninger som Creo Product Insight giver os værktøjer til hurtigt at bringe nye og spændende koncepter i markedet for motorsportsprodukter," udtaler CEO hos racerbilproducenten Griiip, Tamir Plachinsky, og tilføjer:

"Vi ser stor værdi i softwarens kapabilitet til at give vores ingeniører reelle data fra racerbanen for at forbedre vores designproces."

Softwaren giver alt i alt ingeniører mulighed for at erstatte antagelser i designprocessen med fakta, hvorved brugen af real-world-brugsdata kan relateres til den originale CAD-model - dens digitale tvilling.

Desuden hjælpes designere med at optimere produktsensorstrategier og levere de sikre, brugerdefinerede datastrømme, der er nødvendige for at integrere sensorer i designprocessen, uddyber PTC.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik