Teknovation Logo
robot

 
  • Gennem samarbejdet sigter parterne mod yderligere at kunne støtte forskere og fagfolk i adskillige industrier med henblik på at opnå overlegne billeddannelsesresultater ved at sætte dem i stand til at vurdere og forbedre kvaliteten af ​​deres mikroskopisystemer, påpeges det.

6. maj 2024, kl. 07:18 

Zeiss og Argolight i samarbejde

Tyske Carl Zeiss og franske Argolight har lanceret et strategisk samarbejde med henblik på at forbedre kvaliteten af mikroskopi.


Hensigten med samarbejdet mellem Zeiss og Argolight er at optimere integrationen af det franske firmas avancerede kvalitetskontrolløsninger i Zeiss' mikroskopprodukter.

Dette vil gøre det muligt for brugerne mere nøjagtigt at kontrollere ydeevnen af ​​deres mikroskopisystemer, fremhæver parterne.

Nærmere bestemt betegner virksomhederne samarbejdet som en væsentlig milepæl i jagten på mere præcis og pålidelig billeddannelse.

Ved at integrere Argolights kvalitetskontrolløsning i Zeiss' mikroskoper kan kunderne forvente øget tillid til deres dataresultater og en forbedret forståelse af ydeevnen af ​​deres billedbehandlingssystemer, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik