Teknovation Logo
robot

 
  • Effektiv kvalitetsstyring kræver en stærk balance mellem QA og QC for at minimere fejl og opfylde/overgå kundens forventninger, fremhæver Rival A/S, der senest har føjet en række medarbejdere til de to afdelinger.

25. april 2024, kl. 12:48 

Oprustning inden for kvalitetsstyring hos Rival

Kunder som Kongsberg-gruppen har forventninger om, at emner leveret fra maskinfabrikken Rival A/S kan gå direkte ind i deres lager og videre i produktion. Det har medført et større sats på kvalitetsstyring, hvilket har givet resultater, fremhæver virksomheden.


Kunderne skal løbende plejes og udvikles, så de til enhver tid oplever den størst mulige værdi i samarbejdet, fremhæver maskinfabrikken Rival A/S.

Og kundernes forventninger er blevet større, hvor eksempelvis den norske Kongsberg-gruppe, ifølge Skanderborg-virksomheden, har givet udtryk for, at de leverede emner skal gå direkte ind på hylden på deres lager og derefter i produktionen.

I den forbindelse fremhæver produktionsdirektør Thomas Timmermann de seneste resultater fra underleverandørens ISO 9001-recertificering:

”Vi er meget tilfredse med det positive resultat fra DNV’s recertificering af vores ISO 9001 ledelsessystem og ikke mindst resultaterne af de kvalitetsaudits, som vores store kunder Universal Robots, Kongsberg og Rheinmetall har gennemført i år,” siger han, og fortsætter:

”Kravene til dokumentation og First-Time-Right er på højeste niveau, og vi arbejder kontinuerligt på at matche kundens forventninger – både nu og i fremtiden.”

Blandt andet er der satset på en stærkere balance mellem QA- og QC-afdelingerne for at minimere fejl. Samtidigt er bemandingen i QC-/måleafdelingen, som nu er på fire mand, blevet styrket senest med tilkomsten af Daniel Bjørnsholm.

Fra industritekniker-afdelingen er Lene Kruse Jensen kommet. Hun startede som voksenlærling i 2016 og udviklede sig derefter først i ”lille fræs” og efterfølgende ”store fræs”. Her havde hun ansvaret for produktionens to Mazak-bearbejdningscentre, inden hun blev en del af kvalitetsafdelingen.  

Endelig er også diplomingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Aarhus Sigurgeir Kirk Palsson blevet ansat som projektleder. Han skal ikke mindst tage sig af opgaver med teknisk tunge specifikationer og høje dokumentationskrav, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik