Teknovation Logo
robot

 
  • Messearrangøren har oplevet stor forhåndsinteresse for den 35. Control, og oplever i det hele taget, at måleteknik, kvalitetsstyring og kalibrering er inde i en væksttid i disse år.

9. maj 2023, kl. 08:18 

Control åbner dørene for 36. gang

Tirsdag kl. 9.00 åbner den 36. udgave af Control Messen i Stuttgart. Her præsenterer de førende udbydere inden for metrologiverdenen de seneste teknologispring til og med fredag eftermiddag.


De førende udbydere inden for metrologiverdenen er fra morgenstunden på plads i Stuttgart til den 36. udgave af Control Messen.

Ifølge øverste messedirektør hos Control-arrangøreren Schall Messe, Bettina Schall, har der de seneste måneder været en general opblomstring i interessen for messen på besøgssiden.

Det skyldes ikke mindst, at der er stor opmærksomhed på kvalitetsdokumentation, som traditionen tro er et kerneområde på Control-messen.

”Vi ser en markant større forhåndsinteresse på besøgssiden. Ikke alene for at besøge messen, men også for at deltage i de tilknyttede konferencer og symposier, som i år virker mere målrettede brugervirksomhederne end det ellers har været tilfældet de senere år. Der har det snarere været rettet mod forsknings- og udviklingsmiljøerne,” konstaterer Bettina Schall.

Teknovation er igen i år på plads under branchemessen i det sydtyske, der ubestridt er verdens største for måleteknik, kvalitetsstyring og kalibrering.

Dette således for at rapporetere om de seneste fremskridt inden for det stærkt vækstende felt i relation til metal- og plastindustrien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik