Teknovation Logo
robot

 
  • MarSurf CD 140 AG 11 er en konturmåler med intelligent probe og øget Performance, fremhæver Kyocera Unimerco.

Teknovation nr. 8(2022

Mahr-konturmåler med intelligent probe

På Control 2022-messen i Stuttgart i sidste måned, viste Mahr en konturmåler med intelligent taktilt probe-system og med øget Performance, oplyser Kyocera Unimerco, der har måleløsningen med i Metrologidivisionens produktsortiment.


Mahr lancerede på Control 2022 en manuel Allround-konturmåler med intelligent taktil probe-system, der kan anvendes til de fleste konturmålings-opgaver.

Med MarSurf CD 140 AG 11, som systemet er døbt, lancerer har man et måleområde på op til 70 millimeter, og taste-spidserne kan skiftes uden brug af værktøj, og oven i købet uden behov for kalibrering, fremhæver Kyocera Unimercos metrologidivision, der har Mahr-konturmåleren med i sit fremadrettede produktprogram.

Features ved MarSurf CD 140 AG 11 er fleksibel opspændingsplade sikrer let og alsidig anvendelse – også til ruhedsmåling, intelligent probe-system og magnetisk tastespids-holder sikrer ukompliceret skift af tastespids uden brug af værktøj, automatisk målekraft garanterer korrekt valg af målekraft ved skift mellem flere forskellige taste-spidser, High Speed X-akse med maksimal målelængde på op til 140 millimeter, og hastigheder op til 200 millimeter/sekundet, intuitiv konturmåling på kort tid med det integrerede MarWin-software, ligesom løsningen kan anvendes både stationært eller on-site direkte på emnet i de fleste applikationer inden for metal-, plast- og medico-industrierne.

På trods af de kendte udfordringer med levering af elektronik-komponenter, forventes versionen af konturmåleren, allerede klar til levering i oktober måned.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik