Teknovation Logo
robot

 
  • Fysiker Jan Nielsen er kursusleder ved Teknologisk Instituts "Introduktion til metrologi"-kursus den 1. februar.

14. januar 2022, kl. 12:06 

Metrologi i teori og praksis

Teknologisk Institut tilbyder aktuelt interesserede, at de på blot én dag kan få styr på både det teoretiske og det praktiske i forbindelse med metrologien på kurset: "Introduktion til metrologi".


1. februar er der mulighed for at deltage på kurset "Introduktion til metrologi", der holdes ved Teknologisk Institut i Aarhus.

Kurset er et introduktionskursus med både praktisk og pædagogisk vinkel præsenterer de grundlæggende emner på området, og tilbyder deltagerne en indføring i grundbegreber inden for måleteknik, kvalitetsstyring og kalibrering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med denne basis kommer brugerens referenceramme på plads, lover underviser, fysiker Jan Nielsen, der til daglig er ansat i Center for Installation & Kalibrering på Teknologisk Institut. Derved vil man kunne se fremtidige målinger i et anderledes og mere kritisk lys, understreger han videre.

Kursets form og indhold er specielt tilrettelagt for medarbejdere med faglig baggrund, som skal udføre kalibreringer eller målinger i laboratorier og produktionsafdelinger samt for kvalitetsmedarbejdere, der eksempelvis skal håndtere kalibreringscertifikater og udarbejde kalibreringsinstruktioner med videre.

Kurset er en god basis, hvis man senere vil tage mere specialiserede kurser i måleteknik, understreger Jan Nielsen. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik