Teknovation Logo
robot

 
  • Zeiss kører vinderne i Measuring Hero Award 2021 senere på året. Indstillingerne kan fremsendes nu og frem til 30. juli.

16. juni 2021, kl. 16:06 

Indstil til Measuring Hero Award 2021

Tyske Zeiss indleder nu årets Measuring Hero Award-event, og efterlyser indstillinger i de otte kategorier. Instillinger kan fremsendes frem til 30. juli.


De færreste ville nok takke nej til en særlig Englands-tur med Zeiss, hvor der både bydes på metrologi-træning med Zeiss-eksperter og så en Formel 1-oplevelse ved Williams Racing.

Det er der otte prisvindere, som kan se frem til, oplyser Zeiss, og løfter dermed sløret for den mere fysiske del af præmien ved Zeiss Measuringhero Award 2021, hvor der kåres vindere i otte kategorier.

Producenten håber på indstillinger fra alle de helte, der dagligt medvirker til at sætte standarden og flytte rekorder inden for måleteknik. Man kan som måleteknikker deltage i op til otte spændende kategorier, der er opdelt som følger:
1Customer LoyaltyReward. Efficient Measurement Individual Component. Efficient Measurement Process Setup. Perfect Measuring Room. Creative Fixturing. Most Exotic Particle Image. Smoothest Surface og Fascinating X-perience.

Er man den mest passionerede fan, den hurtigste måletekniker, eller har det mest perfekte målerum såvel som været kreativ omkring en kompleks opgave med meget mere, så kan man tilmelde sig inden den 30. juli i den kategori, der passer til ens egen ekspertise

Se mere om indstillingsproceduren ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik