Teknovation Logo
robot

 
  • Måleusikkerhedsbudgettet er i fokus på "Måleusikkerhed og MSA-analyser – udvidet"-kurset, der holdes den 15. til 17. juni hos Metrologic.

7. juni 2021, kl. 13:52 

Tre-dages-kursus om måleusikkerhedsbudgettet

Metrologic ApS, Hørsholm, holder et tre-dages-kursus om måleusikkerhedsbudgettet med titlen: "Måleusikkerhed og MSA-analyser – udvidet", den 15. til 17. juni.


Metrologics Jørgen Meinertz står 15. til 17. juni i spidsen for et tre-dages-kursus i Hørsholm-virksomheden, hvor måleusikkerhedsbudgetter er i fokus.

Det er hans erfaring, at netop et måleusikkerhedsbudget er det sted, hvor det kan ses, hvilke faktorer der dominerer måleusikkerheden. Ved at udarbejde usikkerhedsbudgetter, kan brugerne således spare på kalibreringsindsatsen, optimere sine målinger og derved forbedre økonomien.

Uanset hvordan man måler, så vil man altid få et resultat, som i større eller mindre grad afviger fra den sande værdi og det er usikkerhedsberegning, der er det basale i styringen og sikringen af dine målingers kvalitet, fremhæver Jørgen Meinertz.

Derfor er kendskab til måleusikkerhed og usikkerhedsbudgetter en absolut forudsætning for optimere dine processer, levere ensartet kvalitet og undgå produktionsspild.

Næste mulighed for at deltage i kurset er den 15. til 17. juni, hvor det holdes hos Metrologic med titlen: "Måleusikkerhed og MSA-analyser – udvidet"

Dag 1 rummer teoretisk baggrund af måleusikkerhedsberegninger og opstilling af et måleusikkerhedsbudget mens der dag 2 primært er gennemgang og øvelser i brug af måleusikkerhedsanalyser (MSA) og dag 3 gælder det så primært udarbejdelse af måleusikkerhed på grundlag af Iso 22514-7 (VDA5), oplyser Jørgen Meinertz. Deltagere kan vælge at deltage alle tre dage eller kun på de to første – alt efter behov. Det holdes på dansk, men tilbydes også i virksomhedsløsninger på engelsk, hvis det ønskes, og prisen for det aktuelle kursus er: Dag 1 + 2 – Lige nu med 10 procent rabat på de to første dage, 6.840 kroner, mens alle tre dage er til 11.400.-, begge priser er eksklusive moms.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik