Teknovation Logo
robot

 
  • 3D-CT, der blandt andet gør sig i X-Ray-målinger, og databehandlingen af indsamlede data på emner i blandt andet metal- og plastvirkskomheder, er nu en del af Zeiss-koncernen.

1. september 2020, kl. 09:28 

3D-CT nu en del af Zeiss

Pr. 1. september har Carl Zeiss A/S købt målevirksomheden 3D-CT A/S, hvor Zeiss blev minoritetsaktionær i 2012. Nørresundby-virksomhedens fem medarbejdere har siden start været succesfulde især inden for X-Ray-målinger.


Pr. 1. september er 3D-CT A/S' grundlæggere Frank Nielsen og Kim Mortensen indsat som henholdsvis Head of Quality Excellence Center og som Technical Manager for det fortsættende selskab, som føres videre under Carl Zeiss A/S, hvor de sammen med Head of Sales & Service Nordics, Zeiss Industrial Quality Solutions, Jochen Weinisch vil være ansvarlige for integrationsprocessen og den fremtidige udvikling af salg og service i virksomheden, oplyser Frank Nielsen:

”Zeiss har spillet en væsentlig rolle for os siden start, og jeg er meget glad for, at vi nu bliver en betydelig del af deres forretning fremover. Med integrationen i Zeiss Nordics er næste kapitel ved at blive skrevet for virksomheden i Danmark”.

“Danmark er et traditionelt marked for Zeiss. Vi ønsker ikke blot at fortsætte vores salgsarbejde, men vi vil også øge virksomhedens førende markedsposition. Efter at have åbnet og opbygget et tilsvarende målecenter i Sverige, er det et logisk trin i vores målecenter-strategi for Norden at øge kapaciteten og mængden af tjenester, der tilbydes, ved at have endnu en placering i et andet nordisk land. Vi tror på, at den viden, de færdigheder og kundeforhold, som ligger hos 3D-CT, er optimale for et kommende Zeiss-målecenter, og vil bidrage til yderligere udvikling af det nordiske marked samt hjælpe os med at styrke vores position og være med til at forme markedet,” siger Jochen Weinisch. Målecentret kommer, som søsterselskabet i Sverige, til at hedde Zeiss Quality Excellence Center.

Alle fem ansatte i 3D-CT har opbygget en betydelig Zeiss-knowhow og relationer til kunderne, og det vil fremtidigt blive videreført som en del af Zeiss Nordics. Alle medarbejdere vil fortsat være aktive i virksomheden, og understøtte at overgangen bliver så glidende som muligt, især hvad angår kundepleje og service, fremhæves det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik