Teknovation Logo
robot

 
  • Metrologic-direktør Jørgen Meinertz (t.v.) overrækker de to første danske AUKOM-beviser til henholdsvis Visti Pej og James Thomas McNally fra Terma A/S i Grenaa, der som de første har gennemført AUKOM-uddannelsen i Danmark, og opnået personligt internationalt anerkendt certifikat på deres uddannelse.

10. juni 2020, kl. 07:14 

Første danske AUKOM-certificerede

Efter endt uddannelse har Visti Pej og James Thomas McNally fra Terma A/S i Grenaa, som de første i Danmark, fået certifikat for at have gennemført AUKOM-uddannelsen herhjemme.


De første helt uddannede AUKOM-eksperter, som har fået personligt internationalt anerkendt certifikat på deres uddannelse ved Metrologic i Hørsholm, er nu færdige. o

Det oplyser underviser, Metrologic-direktør Jørgen Meinertz, der også er kasserer i Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, som har rettighederne til den internationale uddannelse i Danmark, der kan tages ved forløb hos netop Metrologic og Zeiss A/S, der er FVM's samarbejdspartnere, når det gælder AUKUM-uddannelsesrækken.

”Nu er de begge klædt på til at sikre kvaliteten af deres målinger. Samtidig har de gennem den samlede uddannelse et meget stærkt fundament i deres samarbejde med kunder og leverandører inden for det geometriske område. Specielt kan nævnes, at kolleger i samarbejdsvirksomhederne taler samme sprog, hvis de har gennemgået de samme AUKOM-moduler,” udtaler Jørgen Meinertz.

Med to AUKOM-eksperter i deres stab, kan Terma nu reklamere med, at deres medarbejdere har tilegnet sig den allernyeste viden inden for koordinatmåleteknikken.

Ved at lade medarbejderne gennemføre AUKOM-kurserne, opnår virksomheden en bedre kommunikation og ens forståelse, måleoperatørerne imellem. Derudover vil det skabe en større faglighed og dermed et bedre overblik inden for den komplekse verden med målinger med koordinat målemaskiner. Man er derfor nu også begyndt at sende CNC-programmører på AUKOM-kurser, for lige præcis at forbedre den daglige dialog omkring de måletekniske udfordringer.

AUKOM er en global uddannelsesstandard for metrologi, der har en vision om strategisk at skabe en ensartet brug af metrologi over hele kloden.

AUKOM-metrologiuddannelsen er leverandørneutral, så du kan tage de færdigheder, du lærer, og anvende dem på enhver koordinatmålemaskine og enhver software.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik