Teknovation Logo
robot

 
  • Kunder kan vælge mellem to modeller baseret på features som emnekompleksitet, målehastighed og nøjagtighed med videre.

6. august 2019, kl. 07:02 

Håndskanner forbedret på flere punkter

Den seneste generation af HandySCAN 3D-håndskannere fra Creaform byder på væsentlige forbedringer, påpeger producenten.


Producenten af 3D-laserskannere Creaform har henover sommeren lanceret det, virksomheden betegner som en væsentligt opdateret version af HandySCAN 3D-teknologien.

Blandt andet er der tilføjet forbedrede optiske komponenter, Multiple Blue Laser Technology samt kraftfulde algoritmer til hurtigere og mere nøjagtige øjeblikkelige målinger, påpeges det.

Eksempelvis dækker det, fremhæver producenten, implementeringen af 4X-billedopløsning, tre gange hurtigere målehastighed og mere nøjagtige, sporbare målinger.

"I løbet af det sidste årti er Creaform-teknologier blevet standarden inden for meget nøjagtige metrologeværktøjer, og som de der er tillid til tager pålidelige målinger, der hjælper med at tage informerede beslutninger i alle faser af produktlivscyklusstyringen (PLM)," siger produktchef hos Creaform, Simon Côté, og fortsætter:

”HandySCAN BLACK beholder features fra tidligere produktversioner og gør det mulig at udfører yderligere kvalitetssikringskontrolopgaver i produktionen, og hvor kunderne ellers har brug for det.”

I Danmark forhandles Creaforms produkter af Kvejborg ApS.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik