Teknovation Logo
robot

 
  • Præsentationerne er korte og fokuserede, og konferencen giver et intensivt kursus i forskellige emner inden for industrielle anvendelser af CT-skanning, fremhæver arrangørerne.

27. maj 2019, kl. 07:46 

CIA-CT-skanningsevent på DTU med AM-fokus

DTU i Lyngby holder den 13. juni den 7. begivenhed i rækken af CIA-CT-konferencer. En række danske og udenlandske foredragsholdere fortæller om den seneste udivkling inden for industriel brug af CT-skanning herunder inden for Additive Manufacturing, AM.


Ved det kommende event i CIA-CT-konferencerækken, der startet i 2010, er DTU igen vært, med henblik på at give interesserede branchefolk en opdatering om brugen af Computed Tomography (CT) på metrologiområdet i industrien.

Konferencen løber af stablen i Lyngby den 7. juni, og her vil 11 internationale- og indlandske eksperter på universitets såvel som industrisiden fortælle om aktuelle muligheder og udfordringer på området.

Eksempelvis er anvendelsen af CT-processer inden for Additive Manufacturing, AM, et hot emne såvel som Industrie 4.0, der berørers af i hvertfald seks af oplægsholderne, der blandt andet tager fat i ruhedskarakteristik af 3D-metalprintede kølekanaler i indsatse til sprøjtestøbeværktøj.

På industrisiden deltager eksempelvis repræsentanter fra Novo Nordisk og producenten af måleudstyr herunder CT-skannere, tysk Werth.

DTU-ansvarlig for arrangementet er som tidligere professor ved DTU Mekanik og leder af Centre for Industrial Applikation of CT Scanning (CIA), Leonardo De Chiffre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik