Teknovation Logo
robot

 
  • Deltagerne får på kurset også udleveret FVM’s bog om GPS. Efter bestået eksamen udstedes der et personligt internationalt anerkendt certifikat til deltageren udstedt af Aukom e.V. i Tyskland.

5. april 2019, kl. 07:02 

AUKOM GPS-kursus på trapperne

Den 24. til 26. april holder Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, AUKOM GPS kursus hos Metrologic i Hørsholm.


Med AUKOM GPS-kurset opnår deltagerne indgående kendskab til de geometriske tolerancer i overensstemmelse med DS, ISO og ASME og giver måleteknikere med flere et unikt værktøj til at kommunikere med, fremhæver arrangørerne fra FVM.

Kursusdeltagerne får desuden indsigt i emnet geometriske tolerancer set ud fra måleteknikeren, der med succes skal implementere tegningsspecifikationerne. Måleresultater bliver mere pålidelige og lettere at sammenligne herved, understreges det.

Grundlæggende omhandler kurset GPS-regler, lineære tolerancer, geometriske tolerancer, dualitetsprincippet tolerancesætningsprincipper, Maksimum Materiale og indhyldningsprincippet, og målgruppen er fagfolk som produktionsmåleteknikere, produktionsingeniører, udviklere, designere og kvalitetschefer, men kræver dog herudover ingen særlige forudsætninger.

Til dato er der udstedt over 30 certifikater fra AUKOM i Tyskland til deltagere i Danmark, soder har bestået de afsluttende prøver efter kurser udbudt af FVM. Det betyder, at de har fået et internationalt anerkendt certifikat på deres viden om måleteknik.

Uddannelsen udbydes med helt identisk indhold (samme slides) i 17 forskellige lande og efterspørges af store konstaterer FVM.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik