Teknovation Logo
robot

 
  • Hexagons danske salgschef Søren Andersen (t.h.) og virksomhedens nye nordisk salgs- og marketingchef, Henrik Jansson, tog imod i Lund. Næste opgave venter i Herning i næste uge, når Spånligaen løber af stablen 13. og 14. marts.

7. marts 2019, kl. 14:47 

Dansk islæt ved HxgN Local Skanningsdag i Lund

Torsdag havde Hexagon premiere på virksomhedens Metrologi-Grade Direct Scanning Laser Tracker ved HxgN Local Skanningsdag i svenske Lund. Fra Danmark tog salgschef Søren Andersen imod de fremmødte, sammen med den nye nordiske salgs- og marketingchef, svenske Henrik Jansson.


Ved arrangementet HxgN Local Skanningsdag torsdag på Hotel Grand i Lund, Sverige, kunne svenske, danske og tyske specialister demonstere en række af de seneste skanningsprodukter fra Hexagon Manufacturing Intelligence.

Og de fremmødte deltagere fik æren af blandt andet en længere LIve-demonstration af dét, som virksomheden få dage forinden havde lanceret som en verdensnyhed i form af verdens, ifølge Hexagon, første Metrologi-Grade Direct Scanning Laser Tracker, Leica Absolute Tracker ATS600.

Objekter, der tidligere har krævet en betydelig tidsinvestering at digitalisering, eller som der ikke har været realistiske muligheder for effektivt at måle op, kan nu hurtigt bringes ind i 3D-analyseverdenen med ATS600-enheden af en enkelt operatør, fremhævedes det på dagen.

"En lokalt event som det her gør det muligt for branchefolk at få en grundig introduktion til vores produkter uden at skulle rejse den halve jordklode rundt. Det er et koncept, vi overvejer at lancere i Danmark, og som jeg tror, at danske branchefolk vil tage godt imod," siger Hexagon Manufacturing Intelligence' danske salgschef, Søren Andersen, der sammen med række fagfolk fra målegiganten, herunder firmaets nye nordisk salgs- og marketingchef, Henrik Jansson, tog imod de 30 tilmeldte deltagere. 

Næste opgave for Søren Andersen og Henrik Jansson bliver Spånliga 2019 hos DAMRC, onsdag og torsdag næste uge, hvor de vil præsentere en række muligheder for eksempelvis at implementere Smart Production.

På hardwaresiden fik de fremmødte også en livedemonstration af producentens seneste Absolut Arm, der er gjort så fleksibel som mulig med eksempelvis laserskanning af objekter, samt Highend-modellen fra 3D-skannerproducenten AICON 3D Systems, som Hexagon Metrology erhvervede i 2016.

Virksomhedens skannere muliggør højpræcision optisk billeddannelse af komplekse 3D-strukturer, såsom overfladeinspektioner af metalplader og deformationsanalyser af gearemner.

Endelig var der på dagens fokus på virksomhedens seneste skanningssoftware såsom PC-DMIS og den næste generation af brugervenlig software for portabel probemåling- og skanning, Inspire.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik