Teknovation Logo
robot

 
  • Trescal omfatter nu også firmaerne LBT Testing & Calibration, C2M samt Metrology.

18. januar 2019, kl. 07:19 

Tre Trescal-akkvisitioner

Franske Trescal, der også omfatter datterselskab i Danmark, har været på opkøb, og overtaget virksomhederne LBT Testing & Calibration fra Belgien, C2M i franske Rouen samt Metrology i Vitoria, Brasilien.


Selskaberne LBT Testing & Calibration, C2M og Metrology, der henholdsvis har hjemsted nær belgiske Bruxelles, franske Rouen og brasilianske Vitoria, er opkøbt af Trescal, der har hovedsæde i Frankrigs hovedstad Paris.

De tre opkøb supllerer kalibreringsservice-koncernen med yderligere kapacitet og kompetencer inden for blandt andet Life Science og elektrisk temperaturmåling, og så kan alle tre også supplere de hidtidige Trescal-aktiviteter på kalibreringsområdet ligesom den geografiske tilstedeværelse bliver stærkere på de opkøbte selskabers nærområder, fremhæver Trescal.

Særligt tilkøbet af Metrology, der har hovedsæde i Vitoria, Brasilien, ventes at styrke Trescals tilstedeværelse i hele den sydamerikanske region, og vil fremadrettet blive anført af Metrology-stifter og direktør Filippe Aderne Maia, der fortsætter på direktørposten.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik