Teknovation Logo
robot

 
  • CCM´s samarbejde med Clean-netværket har bistået virksomheden med at anvende seneste teknologi og derved tiltrække sig velkvalificerede unge.

17. december 2018, kl. 07:52 

Clean hjælper CCM med teknologispring

CCM Electronic Engineering ApS, eller bare CCM, har været Clean-medlem siden 2014, og har tænkt grøn teknologi ind i virksomhedens forretningsmodel, hvilket på én gang har sikret vækst og adgang til velkvalificerede unge. 


Da Claus Moos i 2006 startede virksomheden CCM, og indledte fremstillingen af måletekniske maskinløsninger, var det for at løfte og løse specifikke opgaver og problemstillinger.

I løbet af årene har virksomheden vækstet både med udbud af løsninger samt antallet af ansatte. Virksomheden er gået fra at være en 1 mands virksomhed til i dag at have 10 fuldtidsansatte. Ansatte, der er alle hører under kategorien fagspecialister inden for området.

Siden 2016 har virksomheden aktivt deltaget i forskellige Clean-arrangementer lige fra matchmaking events til konferencer. Arrangementerne matcher godt med CCMs behov for at være opdateret på de seneste teknologier til styring og måling. CCM ønsker at være på forkant med udviklingen for at kunne give kunderne de løsninger, der matcher deres behov.

Her de sidste par år er han således blevet mere opmærksom på, hvad Clean arrangerer og er blevet bedre til at udnytte denne mulighed, både for at øge chancerne for at netværke, men også fordi det har været ham til gavn at deltage, idet de fleste af arrangementerne har en vidensdelings-del i sig, fortæller han til Cleans hjemmeside. 

Senest har netværket bidraget til yderligere to ansatte i virksomheden, understreger han.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik