Teknovation Logo
robot

 
  • Det er nu muligt ved Erhvervsakademi Aarhus at en akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi.

1. november 2018, kl. 14:07 

Måle- og kvalitets-akademiuddannelse

Erhvervsakademi Aarhus udbyder fra og med i dag en akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi, som industrien længe har efterlyst.


Ved Erhvervsakademi Aarhus sidder uddannelsessekretær Lene Høllund Poulsen nu klar til at tage imod kursister til det første fagmodul på en netop lanceret akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi.

Første modul har benævnelsen "Grundlæggende måleteknologi", og indledes pr. den 13. marts 2019, hvortil tilmeldingen nu er åben.

De andre fag er placeret i efteråret 2019 og videre frem, og omfatter for eksempel "Målinger af væskers egenskaber", "Drift og vedligehold af måleudstyr" eller "Geometriske målinger".

Efterhånden som der åbnes for tilmelding vil man kunne finde informationer med mere på bygovenpaa.dk, hvor hele fagudbuddet og uddannelsens opbygning, også kan nærstuderes.

Det bemærkes, at faglærte eller ufaglærte som er i job, kan få betalt deltagergebyret for de første moduler, idet staten lige nu giver 10.000 om året til efteruddannelse, hvis man opfylder fem enkle krav.

Se mere om akademiuddannelsen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik