Teknovation Logo
robot

 
  • Et eksempel på een løsning, som kan ses hos Kyocera Unimerco henholdsvis den 6. og 7. november i Sunds ved Herning, ved de faglige hands-on-temadage.

23. oktober 2018, kl. 13:44 

Faglige hands-on-temadage i Sunds

Der er stadig ledige pladser til de faglige hands-on-temadage hos Kyocera Unimercos metrologi-division den 6. og 7. november, hvor man kan høre hvordan man binder sine måleprocesser sammen med Industrie 4.0 i praksis og få input omkring ruhedsmåling.


Kyocera Unimercos metrologi-division inviterer interesserede til i at høre om hvordan man binder sine måleprocesser sammen med Industrie 4.0 i praksis og få input omkring ruhedsmåling. Deltagerne kan vælge mellem to forskellige dage, henholdsvis den 6. og 7. november i år, og deltagerne kan gratis tilmelde sig den dag, som passer dem bedst. Program og demonstrationer vil således være identiske begge dage.

Temadagene giver mulighed for at få indblik i udviklingen af målesystemer og måle-software til mange forskellige formål. Det vil være spændende dage for alle størrelser virksomheder, og der vil blive god mulighed for at få en snak på tomandshånd med en tekniker fra Kyocera Unimerco eller en specialist fra en af Kyocera Unimercos leverandører.

Gæster ved temadagene får desuden rig lejlighed til at få praktisk indblik i måling og kvalitetsstyring som en integreret del af produktionsprocessen - sammen med automation eller tilsvarende løsninger til målerummet.

”Ud over at få værdifuld inspiration bliver der mulighed for at se på Industrie 4.0 i praksis og ruhedsmåling med mere," fortæller metrologi-divisionens salgschef Jan Møgelmose, og fortsætter:

”Og deltagerne får mulighed for at tage et emne eller en tegning med fra egen virksomhed, som vi kan måle og drøfte aktuelle problemstillinger omkring," siger Jan Møgelmose.

Temadagene vil omfatte en række demonstrationer med udstyr fra Mahr, Wenzel, Renishaw, Nikon, IBR, Mecmesin og meget andet af det seneste måleudstyr, fremhæver han videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik