Teknovation Logo
robot

 
  • Arbejdet med implementering af GPS startede hos Grundfos allerede for 15 år siden, og Per Frost vil kort opridse hvordan tilgangen hos Grundfos har været, og hvad det giver os af udfordringer og fordele med de nye standarder, fremhæver FVM op til temadagen.

2. oktober 2018, kl. 15:59 

Program til GPS-temadag på plads

Den 11. oktober giver Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, branchefolk mulighed at blive opdateret om indholdet i de seneste GPS-standarder med en temadag om emnet. Oplægsholderprogrammet er nu på plads.


Med et arrangement 11. oktober på Hotel Munkebjerg i Vejle sætter Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, de seneste tilføjelser og forandringer af fagsproget Geometriske Produkt Specifikationer, GPS, under lup.

Oplægsholderprogrammet er nu faldet på plads og i alt vil syv fagfolk give deres besyv med ved otte oplæg. Blandt andet er der tale om eksperter fra virksomheder som Novo Nordisk, Grundfos, Coloplast, Lego, Siemens Gamesa Renewable Energy og Metrologic.

Eksempelvis inkluderer temadagens oplægsholderliste denne gang Johan Dovmark fra Novo Nordisk A/S, der holder to indlæg om henholdvis nyt i DS ISO 1101-standarden såvel som konkrete erfaringer om virksomhedens brug af GPS i praksis med eksempelvis udfordringer ved forskellige typer af tegninger.

Christian G.H. Meinertz fra Metrologic ApS dagen af med et kombineret indlæg om GPS og AUKOM-uddannelsen for måleteknikere I FVM-regi, der skal give deltagene indgående kendskab til emnet geometriske tolerancer i overensstemmelse med DS ISO og ASME standarderne.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik