Teknovation Logo
robot

 
  • Det første trin ét-kursus i foråret var en succes, så syv ud af de første otte deltagere, har valgt at melde sig til trin to-kurset i oktober, fremhæver FVM. De næste AUKOM-kurser finder sted i november (trin1) og december (trin2).

21. august 2018, kl. 07:01 

FVM holder AUKOM-kursus og GPS-temadag

Med sommeren på hæld er det igen tid til arrangementer i regi af Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM.


Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi, FVM, lægger ud med det andet trin ét-kursus i koordinatmåleteknik i AUKOM-regi, der foregår i samarbejde mellem Zeiss Danmark og Metrologic afholdes fra den 3. til 7. september hos Zeiss Danmark i Birkerød.

FVM har fået en aftale med det tyske AUKOM-undervisningssystem omkring undervisningsindholdet, og undervisningen består af tre hovedmoduler (trin) samt et par mindre ekstra moduler. Alt undervisningsmateriale er dansk og undervisningen foregår på dansk. AUKOM kurser er udbudt i 19 lande på 12 forskellige sprog.

I Birkerød bliver det en AUKOM-medarbejder fra Tyskland, der den 7. september kommer forbi for at følge eksamenen på sidstedagen. Senere på året tager Allan Durst fra Zeiss Danmark og direktør for Metrologic, Jørgen Meinertz, til Tyskland på træneruddannelse således, at de i fremtiden vil kunne undervise på kurserne.

I efteråret er det også tid til endnu FVM-temadag, der holdes på Hotel Munkebjerg Kro i Vejle 11. oktober, og denne gang er temaet GPS update med gennemgang af den seneste udgave af ISO standarden for geometriske tolerancer.

Dagen byder herudover på en række oplæg fra relevant industrivirksomeher blandt andre Siemens WIndpover, Novo Nordisk og Grundfos, fremhæver arrangørerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik