Teknovation Logo
robot

 
  • Kenneth Sørensen og Didde Skødt Falk er Zebicons seneste marketingpraktikanter. Til daglig studerer de International Handel & Markedsføring på IBA Erhvervsakademi i Kolding, hvor de undervises i salgsstrategier, marketing og ledelse.

13. august 2018, kl. 15:33 

Zebicon-succes med marketingpraktikanter

Målevirksomheden Zebicon fra Billund opruster på marketing, og har således igen i år budt marketingstuderende velkommen i virksomheden.


Målevirksomheden Zebicon har af flere omgange haft studerende fra IBA Erhvervsakademi i praktik med så gode resultater, at de i sidste uge tog imod yderligere to praktikanter fra linjen Professionsbachelor i International Handel & Markedsføring.

Kenneth Sørensen og Didde Skødt Falk er Zebicons aktuelle marketingpraktikanter.I deres tid hos Zebicon, skal de blandt andet være med til at planlægge workshops og seminarer, deltage på standen på Automatik-messen i Brøndby og udarbejde en kampagne for Zebicons seneste CT-skanner.

De to praktikanter har været i studiegruppe sammen i det meste af deres studietid, hvilket allerede nu viser sig at skabe værdi for alle parter.

Zebicon-projektleder Katja Ramsing er overbevist om, at det er en styrke, at de to praktikanter kender hinanden i forvejen:
”Det var egentlig ikke meningen, at vi skulle have to praktikanter, men vi syntes begge kandidater var gode og kvikke. Da vi fandt ud af, at vi havde opgaver nok, var vi ikke i tvivl om, at vi gerne ville tilbyde begge en plads.”

De skal nu bruge de næste tre måneder i praktik hos virksomheden, og allerede i løbet af den første uge har der været turbo på indlæringen for de to praktikanter, der gør sig umage for at kunne bidrage med noget, og bruge den viden de har.

For begge er det vigtigt, at få lov til at kunne bruge hele paletten af viden, som de har med sig og ligeledes blive udfordret hele vejen rundt.

”Jeg ønskede mig brændende et praktiksted, hvor jeg kunne få sparring, blive udfordret og få lov til at være selvstændig, og det må jeg sige jeg har fået,” udtaler Didde Skødt Falk, som tidligere har været del af IBAs konkurrencehold, og derfor er vant til udfordringer og at arbejde under pres. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik