Teknovation Logo
robot

 
  • For niende år i træk tegner det til rekordår for Zeiss-koncernen, noterer øverste koncernchef, professor dr. sc.

11. august 2018, kl. 12:19 

Zeiss på vej mod endnu et rekordår

teknovationNr. 10 - 2018  Zeiss´ øverste koncernchef, professor dr. sc., CEO Michael Kaschke, ser i det aktuelle nummer tilbage på et rekordstort første halvårsregnskab, med klar udsigt til, at det også bliver til det niende rekordårs-regnskab i træk, for metrologi-giganten.


Zeiss-gruppen opnåede i årets første seks måneder en vækst i omsætningen til 2,8 milliarder euro – næsten 21 milliarder kroner.

Rekordhalvåret bæres blandt andet igennem af vækst i aktiviteterne inden for industriel metrologi ligesom medico-området har haft stor vækst:

"Det er vores forretning inden for de højteknologiske områder som industriel metrologi og halvlederproduktion samt medicinsk teknologi, der især gør det muligt for vores vækst, og hjælper yderligere med at fremme Zeiss-koncernen," siger koncernchef professor, dr. Michael Kaschke  i det aktuelle Teknovation - nr. 10/2018 -  og fortsætter:

"Vi nyder godt af vores balancerede og fremtidige orienterede portefølje og vores globale fodaftryk."

Zeiss ser også lyst på forventningerne til årsresultatet, og peger på et fremragende momentum for vækst i Asien. Dertil kommer en vedvarende gunstig effekt af de globale megatrends og en høj efterspørgsel i halvlederproduktionssegmentet, siger Kaschke:

"De tiltalende halvårsfigurer motiverer os til at gøre regnskabsåret 2017/2018 til et rekordår for niende gang i træk. Forudsat at de overordnede økonomiske rammebetingelser ikke ændrer sig på nogen større måde, for eksempel som følge af handelshindringer, er vi overbevist om, at vi vil lykkes," forudsiger Zeiss´ CEO.

Læs hele artiklen i det aktuelle Teknovation - nr. 10/2018 - ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik