Teknovation Logo
robot

 
  • Nikon Corp. tog i 2017 en beslutning om at styrke aktiviteterne inden for optisk måleteknik, og herunder især skanneløsninger. Frasalget af koordinatmåle-aktiviteterne til italienske ASF Metrology, sker helt i tråd med den lagte strategi.

15. februar 2018, kl. 07:16 

Berøringsfri måling i Nikon-fokus

De hidtidige aktiviteter inden for koordinatmålemaskiner i Nikon-koncernen overdrages til italienske ASF Metrology, der overtager såvel produktionssteder som ansatte samt aktiviteterne for Camio-softwaren. Japanske Nikon vil fremadrettet alene koncentrere sine metrologi-aktiviteter inden for berøringsfrie måleteknikker.


Torino-baserede  ASF Metrology har indgået aftale med japanske Nikon Corp., om at overtage Nikons hidtidige aktiviteter inden for koordinatmålemaskiner, der blandt andet omfatter en række europæiske produktionssteder i såvel Belgien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien samt USA, oplyser parterne.

Overdragelsen ventes at ske i dette forår, og omfatter - ud over produktionsstederne - også de tilknyttede medarbejdere samt aktiviteterne omkring den tilknyttede Camio-software.

Nikon understreger, at man fortsætte med at servicere allerede leverede løsninger og i et vist omfang også fremadrettet betjene nøglekunder, som en del af det indgåede strategiske partnerskab med ASF Metrology.

Nikon Metrologys øverste koncernchef,  CEO Hajime Kosawa, sender en tak til virksomhedens mangeårige samarbejdspartnere på koordinatmålemaskinområdet, og understreger, at man fremadrettet vil fortsætte inden for berøringsfrie teknologier, og herunder især skanne- og laserbaserede opmålingsteknologier.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik