Teknovation Logo
robot

 
  • FAST-medlemsskaren samles 28. februar hos Teknologisk Institut i Høje Tåstrup.

8. februar 2018, kl. 15:33 

FAST-temadag om Risk Management

Foreningen for Anvendt Statistik, FAST, holder næste temadag den 28. februar hos Teknologisk i Høje Tåstrup, hvor man denne gang har emnet "Risikomanagement og Statistiske metoder" i fokus.


Risiko er noget som alle, der har noget med produktion at gøre, altid har vidst, at der skal tages hensyn til. Ikke desto mindre har begrebet i både produkt- og systemkvalitet været behandlet implicit. Systemerne har alene taget udgangspunkt i, hvordan man kan opnå den ønskede kvalitet uden at give specifikke anvisninger på håndtering af risici.

Det er der lavet om på, idet Iso 9001 som bekendt nu kræver, at virksomhederne skal tage stilling til risici, påpeger FAST-formand Jørgen Meinertz, der indleder temadagen den 28. februar ved Teknologisk Institut.

Temadagen omfatter også indlæg om risikoledelse - Iso 31000 standardens proces for styring af risiko,ved Michael Stæhr, Teknologisk Institut, såvel som emnet Iso 9001-krav til risikovurdering, der behandles af Bent Møller, FORCE og Hans Jørn Reuss, FAST, mens erfaringer med risikomanagement fra audits, gennemgås af de to efter en kaffepause, og inden frokost.

Et målelaboratorium viser rundt ved Teknologisk Instituts akkrediterede laboratorium er første punkt efter frokost, hvor efter det gælder Epsilonplus A/S´ Carsten Lund, der taler over emnet: Risikostyring og FMEA

Kontrolplanen – imødegåelse af fejl i produktionen - er et følgende indlæg ved  Jørgen Meinertz, mens DAKO-rrfaringer med risikovurderinger i henhold til Iso 13485 gennemgås af   Asger Dalgaard.

Efter temadagen er der FAST-generalforsamling.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik