Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle Quartis-software giver operatøren mulighed for at udnytte tiden optimalt, og forberede programmerne inden emnet er færdigbearbejdet. (Foto: Kyocera Unimerco Tooling A/S)

28. februar 2018, kl. 07:48 

Stadig plads på Wenzel-brugerdag

Kyocera Unimerco, i Sunds ved Herning, slår den 7. marts dørene op til en Wenzel-brugerdag. En dag med Wenzel og den seneste Quartis-software i fokus. Tilmeldingsfristen er i dag, onsdag den 28. februar.


Onsdag den 7. marts holder Kyocera Unimerco Wenzel-brugerdag i konferencecentret ved virksomhedens hovedsæde i Sunds.

”Dagen er en spændende mulighed for dig som Wenzel-bruger, der ønsker at få optimalt udbytte af din software og maskinens funktioner”, fremhæver salgschef Jan Møgelmose.

”Er man allerede Wenzel-bruger, men ikke benytter den seneste software, er arrangementet stadig interessant,” fastslår han.

”Her bliver der rig mulighed for at netværke og få kompetente løsningsforslag til udfordringer hjemme i målerummet,” fortæller Jan Møgelmose.

På brugerdagen, som er gratis, kan man blandt andet opleve hvilken tidsbesparelse der kan opnås ved at bruge Quartis-softwares offline-version. Ved programmering baseret på en Cad-fil udnytter operatøren tiden optimalt, inden det færdige emne ankommer, og udarbejder programmerne på forhånd, påpeges det videre.

Se mere om programmet og tillmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik