Teknovation Logo
robot

 
  • Temadagen belyser både fordelen og problemer ved outsourcing af repræsentanter fra såvel produktionsvirksomheder som leverandører af måletekniske ydelser, fremhæver FVM.

9. januar 2018, kl. 07:03 

Outsourcing af måling eller ej

Den 24. januar holder Foreningen for Værkstedsteknisk Metrologi FVM, årets første temadag, og her giver blandt andre Novo Nordisk og Micro Matic et indblik i deres syn på out-/insourcingproblematikken. Leverandører som Exova Metech og Kyocera Unimerco giver også deres besyv med på dagen.


I oplægget til arrangementet fremhæver arrangørerne fra FVM, hvorledes stortset alle produktionsvirksomheder benytter leverandører af måleteknik.

Enten i form af almindelige opmålingsopgaver, til kalibrering af udstyr, levering af udstyr eller generel rådgivning ved måletekniske problemstillinger.

Og den henseende hvordan den/de ansvarlige for den måletekniske funktion i en virksomhed med passende mellemrum bedst muligt evaluerer de til rådighedværende ressourcer.

Et eksempel kan være dyrt købte kalibreringsinformationer og -resultater, der skal kunne bruges i praksis på den bedst mulige og økonomisk optimale facon. Skal det være en leverandør af kalibreringer, der står for det hele, eller skal brugeren selv registrere og følge op på resultaterne af de gennemførte kalibreringer, konstateres det.

Se mere om tilmelding og programmet for dagen ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik