Teknovation Logo
robot

 
  • Zebicons tekniske direktør Kasper Fedde Krogh er her i færd med at tale under en workshop om manuel 3D-skanning ved årets GOM-brugermøde.

28. november 2017, kl. 15:52 

30 til GOM-brugergruppemøde

Tekniske oplæg, workshops og networking tiltrak 30 deltagere, da målevirksomheden Zebicon forleden afholdte GOM-brugergruppemøde.


3D-skanning og optisk koordinatmåling bliver mere og mere anvendt i industrien og efter flere forespørgsler på at skabe et netværk i Danmark, lancerede Zebicon i år et egentligt GOM-brugergruppemøde, oplyser Kasper Fedde Krogh, der er teknisk direktør ved Zebicon:

"Der var stor opbakning fra brugerne, da hele 30 deltagere mødte op. Vi oplevede, at deltagerne hurtigt fandt sammen og viste stor spørgelyst og nysgerrighed på dagen. GOM-brugergruppemødet er en god mulighed for at holde brugerne herhjemme opdateret på de hard-og softwarenyheder, der kommer, og vise konkrete eksempler samt tips og tricks, som kan gøre brugernes hverdag lettere,” fortæller Kasper Fedde Krogh.

Programmet for GOM-brugergruppemødet var pakket med oplæg, som skulle imødekomme brugernes forskellige interesseområder.

Dagen startede ud hos Zebicon i Billund, hvor programmet stod på workshops om både manuel og automatiseret 3D-skanning. Herefter blev arrangementet flyttet til Refborg Hotel & Spiseri i Billund, hvor programmet fortsatte med en workshop om optisk fotogrammetri samt tekniske oplæg om GPS-målsætning og nyheder i GOM-softwaren.

”Vi har efter arrangementet fået flere tilbagemeldinger fra deltagerne, som var begejstrede og godt tilfredse med udbyttet af vores GOM-brugergruppemøde. Alt i alt var det en rigtig vellykket dag, og noget vi helt sikkert vil gentage,” fastslår Kasper Fedde Krogh.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik