Teknovation Logo
robot

 
  • Sicks OD1000-afstandsmåler klarer finmåling af emner uanset overflade og farve op til én meter.

Teknovation nr. 17/2017

Præcisionsmåling op til én meter

Den seneste displacement-afstandsmåler fra Sick er en Stand Alone-løsning til finmåling af emner på, uanset overflade og farve, op til én meter, fremhæver producenten.


Sicks OD1000-afstandsmålere er kendetegnet ved nem opsætning og brugervenlighed via OLED-display eller SOPAS-konfigurationssoftware, og tilbyder brugeren en rækkevidde på op til 1 meter.

Løsningens uafhængighed af overfladebeskaffenhed, farve og objektstruktur sikrer god Performance, problemfri produktionsproces såvel som høj produktivitet i mange forskellige applikationer. Parametrering udføres via indbygget display eller via IO-LINK interface, fra PLC eller PC som benytter Sicks gratis brugerprogram SOPAS.

Det tydelige OLED-display med kun fire betjeningstaster gør idriftsættelsen nemmere og optimerer maskinens driftssikkerhed. Som Stand Alone-enhed med integreret analysefunktion, IO-Link-interface og tillægsfunktioner letter OD1000 integrationen i maskinen, sparer ekstra ressourcer til analyse og baner vejen for en fremtidssikret produktion. Indbygget er for eksempel. funktion til tælling af emner blot ved forskel på højde, kaldet  Edge Height Jump, som er uafhængig af hvor i måleområdet emne optræder.

Med både Easy og Advance menu adgang i SOPAS kan sensoren opsættes af operatører såvel som teknisk personale. IO-LINK interface som understøtter den seneste kommunikationshastighed COM3 tillader både parametrering, diagnosticering og til dels proces data via PLC-adgang, oplyser Sick.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik