Teknovation Logo
robot

 
  • Werths TomoScope XS CT-skanner udfordrer gængse standarder i klassen, fremhæver producenten.

9. november 2017, kl. 15:02 

Kompakt CT-skanner hos Metrologic

Metrologic slår et slag for tyske Werths X-small CT-skanner, der kombinerer lille størrelse med stor målenøjagtighed og god pris, fremhæver forhandleren.


I forbindelse med forårets Control 2017-messe i Stuttgart lancerede tyske Werth den kompakte CT-skanner X-small, og nu følger den danske forhandler op.

Metrologic fremhæver, TomoScope XS´ kompakte format, hvor producenten tilbyder en række kombinationer, så kilden, spændingsgeneratoren og vakuumpumpen, nu leveres i én enkelt servicerbar enhed, hvilket giver både lange vedligeholdsintervaller og en næsten ubegrænset levetid. Nedetid og driftsomkostninger minimeres.

Den maksimale røntgenspænding er 130 kilo-Volt, dog op til 160 kilo-Volt for emner med større radiografisk længde og tættere materialer. Den luftbårne roterende akse placerer emnet med højeste præcision for at sikre lav måleusikkerhed. Med kildedesignet er det samtidig nemt at opgradere røntgenspændingen.

Som alle Werth CT-maskiner gengiver TomoScope XS også emnet i realtid samtidigt med at billederne tages, så systemet kan bruges til produktionsovervågning.

Brugen af WinWerth-målesoftware til den samlede måleproces sikrer sporbarhed af måleresultaterne.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik