Teknovation Logo
robot

 
  • Hoffmanns Garant CM1-måleapparat giver brugeren en følevandring på 190 millimeter.

Teknovation nr. 18/2017

190 millimeter føleområde

Klart struktureret og ydelsesstærkt, sådan præsenterer Hoffmann Group det seneste CNC-styrede Garant CM1-måleapparat. Systemet giver brugeren en lang følevandring på 190 millimeter.


Hoffmanns Garant CM1-måleapparat kan programmere både X- og Z-aksen og styre disse ved hjælp af CNC. Apparatet kan som option fåes med et CNC-styrbart Y-bord. Derfor står et stort målevolumen til aftastning af emner til rådighed.

Måleapparatet betjenes via en software, der er udviklet til systemet, hvor brugeroverfladen er designet som gængse brugersoftware. Det gør arbejdet med apparatet enkelt og intuitivt. Optioner gør det muligt at ind- og udlæse data bekvemt og at sammenligne DXF-data med de målte værdier. Med ekstrafunktionen "Top-Down“ og en dobbelt følespids kan eksempelvis et emnes øverste og underste kontur optages i kun en måleproces.  

CM1 står stabilt på en sokkel af massiv granit og leverer med sit robuste optisk inkrementelle målesystem pålidelige resultater, fremhæver Hoffmann videre, om løsningen, som siden slutningen af oktober kan bestilles hos Hoffmann.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik