Teknovation Logo
robot

 
  • Dann Petersen er ansat som ekstern salgstekniker for måletekniske løsninger hos Kyocera Unimerco, med Sjælland og Fyn som sit primære geografiske område.

6. november 2017, kl. 07:39 

Kendt ansigt i Kyocera-teamet

Kyocera Unimerco meddeler, at Dann Petersen, 48 år, er blevet ansat som ekstern salgstekniker for måletekniske løsninger med Sjælland og Fyn som sit primære geografiske område. Dann Petersen er bosat på Sjælland.


Kyocera Unimerco har ansat Dann Petersen som ekstern salgstekniker for måletekniske løsninger. Hans primære geografiske område bliver Sjælland og Fyn.

Dann Petersen betegnes i forvejen som et kendt ansigt i den måletekniske branche, og med sig har han en solid erfaring med salg af og teknisk rådgivning om måleværktøj, understreger Kyocera Unimerco.

Det er glædeligt at Dann Petersen med sin brede tekniske erfaring indgår som en del af teamet for måleteknik, som spænder over opgaver indenforkalibrering, måleteknisk service, vejledning om måleteknik samt en bred pallette af udstyr til geometrisk opmåling samt test af træk, tryk og moment, fremhæves det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik