Teknovation Logo
robot

 
  • Engel-medarbejderne (f.v.) Jens Thor Hansen, Brian Fransen og Christian Bonnez var til stede på værket i Østrig under Engel Digital Days. Billedkilde: Brian Frandsen, LinkedInprofil.

21. juni 2024, kl. 13:28 

Danskere blev opdateret på den digitale udvikling

Under Engel Digital Days blev de danske Engel-medarbejdere og kunder introduceret for en række spændende nyheder, fremhæver salgskonsulent Brian Frandsen.


Østrigske Engel holdt for første gang et større fysisk arrangement under temaet Digital Days midt i juni ved hovedkvarteret i Schwertberg.

Her blev der afholdt en længere række oplæg om den digitale fremtid inden for sprøjtestøbning.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge salgskonsulent Brian Frandsen, blev de fremmødte introduceret til en række spændende nyheder blandt andet de seneste muligheder med AI.

Nyheder han og de andre Engel-mearbejdere nu skal hvem og introducere de danske kunder, der ikke kunne være med på turen for de nordiske kunder, for.

AI-temaet var således svært at komme udenom, og her præsenterede virksomhedens AI-eksperter deres syn på, hvordan aktuelle AI-værktøjer hurtigt og bæredygtigt kan tage produktionen til et nyt niveau.

Andendagen var primært afsat til workshops og andre aktiviteter i kundeteknologicenteret, udstillede demostationer og fabriksundvisninger.

Tredjedagen gik i dybden med producentens iQ-system, hvor kunder kunne udveksle erfaringer og tage diskussioner med virksomhedens eksperter på området.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik