Teknovation Logo
robot

 
  • Tobias Baur er ansat som øverste leder af salgsdivisionen, der også omfatter After Sales ved Arburg i sydtyske Lossburg pr. 1. september.

21. juni 2024, kl. 13:48 

Gerhard Böhm afløses af Tobias Baur

Arburg GmbH+Co KG meddeler, at plastsprøjtemaskinproducenten pr. 1. september har sikret sig Tobias Baur som øverste ansvarlig for salgsdivisionen, hvor han afløser den mangeårige salgsdirektør Gerhard Böhm, der er gået på pension.


Tobias Baur tiltræder 1. september en stilling ved Arburg, som øverste leder af salgsdivisionen, der også omfatter After Sales.

Tobias Baurs forudsætninger for stilingen er hentet ved mangeårig tilknytning til Trumpf-gruppen i Ditzingen når Stuttgart, hvor han senest har været Director Global Sales & Marketing i Trumpf Werkzeugmaschinen-divisionen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Tidligere har han også været i produktionsledelsen ved Trumpf samt i Trumpfs internationale salgs- og servicesforretningsheden. Produktmanagement und den internationalen Vertrieb des Services-Geschäfts. I årene 2014 til 2019 var han General Manager i Trumpf-divisionen for Additive Manufacturing, AM, in Ditzingen og i Schio i Italien.

Stillingen i Arburgs organisation blev opslået tidligere på året i forbindelse med at den mangeårige salgsdirektør Gerhard Böhm meddelte, at han ville fratræde og nyde sit otium, som han nu får mulighed for pr. oktober.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik