Teknovation Logo
robot

 
  • Knarrs aktuelt lancerede præcisionscentreringsløsninger indgår i produktprogrammet hos Thorne.

17. april 2024, kl. 07:16 

Præcisionscentrering til formværktøj

Knarrs seneste præcisionscentrering til formværktøjsfremstilling er et supplement til de klassiske ligestyr og mere simpelt konusudstyr, fremhæver Thorne ApS, der repræsenterer Knarr i Danmark.


Ved arbejde med sprøjtestøbeværktøj – hvad end det er nyfremstilling, vedligehold eller løbende produktion – kræver en god fincentrering af værktøjets formhalvparter.

Den tyske leverandør af normdele, Knarr Group, har aktuelt lanceret en innovativ udvidelse til sortimentet af centreringselementer, som supplement til de klassiske ligestyr og de mere simple konusstyr, fremhæver Jesper Thorne, fra den danske Knarr-repræsentant Thorne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I de runde præcisionscentreringer er han- og hunparten centreret via en rulleføring, som dermed eliminerer alt spillerummet i centreringen.

Rullekurven er fastgjort på hanpartens ”søjle” og ruller med frem, når værktøjet åbner og hunparten (bøsningen) kører væk. Centreringen fås aktuelt i to udgaver – med henholdsvis lang og kort centreringsvej.

Ud over serien af centreringer tilbydes også det gængse udvalg af ligestyr og konusstyr til værktøj, automationer og maskinbygning, understreges det.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik