Teknovation Logo
robot

 
  • Pressalits Red Dot-hædrede vægspand. Hæderen glæder CEO Kim Boyter, der tager det som udtryk for, at der er fornuft bag ambitionen om at satse på innovativt dansk design.

22. maj 2023, kl. 14:08 

Red Dot-hæder til Pressalit-vægspand

Pressalit A/S meddeler, at den danske produktionsvirksomhed netop har modtaget den prestigefyldte Red Dot Award for deres seneste innovation inden for vægspande, der blev lanceret i 2022.


Siden 1954 har Pressalit designet, udviklet og produceret toiletsæder, i 2022 lanceredes i linjen Pressalit Vægspand 1090 – et alternativ til de traditionelle toiletspande på markedet.

Vægspanden er nu blevet tildelt en Red Dot Award under kategorien Product Design, oplyser CEO hos Pressalit Kim Boyter:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Prisen skal i høj grad tilskrives vores dedikerede team af designere, som gang på gang sætter internationale standarder for, hvad produkter inden for vores område skal kunne".

Vægspanden er designet til at være mere ergonomisk og brugervenlig end traditionelle vægspande. Den praktiske og nemme åbning af låget gør den let at betjene og tømme, ligesom den enkelt kan monteres på væggen i den ønskede højde, hvilket gør det muligt for alle at bruge vægspanden.

Ud over at være blevet designet med funktionaliteten i højsædet, rummer Pressalits vægspand også bæredygtige perspektiver og miljøhensyn. Inderspanden er fremstillet af genanvendelige plastmaterialer fra husholdninger, ligesom rengøring og vedligehold af den kræver et minimum af indsats.

Det er ikke første gang, Pressalit og et af deres produkter hædres med en Red Dot Award. På listen over produkter, der tidligere har opnået anerkendelsen, findes en række af deres toiletsæder, deres højdejusterbare håndvaskløsning fra 2019 samt en af deres toiletstøtter.

"Vi ser det ikke som en sovepude. Tværtimod motiverer det os til at fortsætte vores målrettede arbejde med at udvikle produkter, der med deres funktionalitet og design kommer slutbrugeren til gode. Det arbejde stopper aldrig, og vores ambition er fortsat at være førende inden for højkvalitets badeværelsesløsninger, med alt hvad det indebærer," siger Kim Boyter.

Prisen bliver officielt overrakt ved en ceremoni på Red Dot Design Museum den 19. juni i Essen, Tyskland.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik