Teknovation Logo
robot

 
  • Medarbejdere fra Plastsindustriens sekretariat har blandt andet været forbi nordjyske Induflex på deres tur igennem hele landet.

7. april 2021, kl. 15:32 

Plastindustrien tager rundt i landet

Hos Plastindustrien savner man virkelig de fysiske virksomhedsbesøg. Derfor har Plastindustriens sekretariat netop skudt gang i en større besøgsturné, der blev indledt i det nordjyske.


Plastindustriens sekretariat har indledt en tur rundt i hele landet, med besøg ved meldemsvirksomheder i det nordjyske, henholdsvis hos Skawplast og Induflex.

Formålet med besøgene er eksempelvis at fortælle mere om de mange medlemstilbud i Plastindustrien og samtidig at tage temperaturen på den danske plastbranche netop nu, fremhæver sekretariatet.

Men, det er nu ikke bare det. I Plastindustrien savner man de personlige træf og samtaler, og benytter derfor rundturen til medlemsvirksomhederne til også at glæde sig over den stadig tiltagende genåbning af samfundet.

Efter de nordjyske virksomheder har der også været arrangeret besøg i blandt andet Vestjylland, Østjylland, Sønderjylland og på Fyn samt på Vest- og Midtsjælland, og der er plads til flere i den kommende tid, opfordrer sekretariatet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik