Teknovation Logo
robot

 
  • Louise Aagard Jensen er uddannet cand. scient. i bioteknologi og kemiteknologi. Hun får hos Letbæk A/S ansvaret for at foretage livscyklusvurdering af plastmaterialer og beregninger af materialeegenskaber samt for at løse udfordringer i forhold kemi og genanvendelse.

14. januar 2021, kl. 13:32 

Vil dokumentere fordele ved plastgenanvendelse

Letbek Plast går nu endnu mere i dybden for at dokumentere fordele ved plastgenanvendelse gennem ansættelse af materialespecialist Louise Aagard Jensen.


Med ansættelsen af cand. scient. i bioteknologi og kemiteknologi, Louise Aagard Jensen, ønsker plastgenanvendelsesspecialisten Letbæk A/S at øge dokumentationsgrundaget for af gevinsterne ved genanvendelse af plast.

Og det ud fra devisen om, at når et firma kalder sig bæredygtig, skal det også bevise det i praksis, fremhæver virksomheden, ifølge brancheorganisationen Plastindustrien.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Konkret handler det om, at de plastråvarer, virksomheden benytter i sin produktion skal analyseres, standardiseres og certificeres.

Ifølge direktør i Letbek A/S, Michael Bayer Thomsen, så er ansættelsen foretaget på baggrund af kontinuerligt øgede krav til dokumentation og flere spørgsmål fra kunderne, der handler om miljøpåvirkning og dokumentation. Som igen betyder, at der løbende er en dialog og et tæt samarbejde omkring produkterne. 

Overordnet er ønsket, uddyber direktøren, at understøtte en mere faktabaseret tilgang til plastgenanvendelse og -produktion, hvorved virksomheden vil komme til at stå endnu stærkere i markedet. Skal produktionen kaldes bæredygtig, så skal det kunne bevises, at den er det for at undgå såkaldt greenwashing.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik