Teknovation Logo
robot

 
  • Kapacitet A/S har blandt andet været med til at udvikle og producere Little Sun, en soldreven lampe, som er solgt i millioner af eksemplarer og skaber gratis lys til mennekser uden adgang til elektricitet, fremhæves det.

26. november 2020, kl. 15:42 

Perfekte plastemner til sprøjtestøbning

Plastindustrien er 9. december værter for webinaret 'Design perfekte plastemner til sprøjtestøbning'.


Den 9. december fortsættes webinarrækken om plastteknologi med webinar om Design for manufacturing-processer og de vigtigste principper bag konstruktion til sprøjtestøbning, fremhæver brancheorganisationen Plastindustrien.

Med i studiet er værktøjsmager, ingeniør og COO i udviklingshuset Kapacitet A/S, Anders Rørdam Michelsen, der tager design af plastemner og de væsentligste principper bag sprøjtestøbning under kærlige behandling, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt andet fremhæver han, hvorledes sprøjtestøbning med processens store alsidighed, præcision og effektivitet er en af de vigtigste processer inden for plastproduktion i særdeleshed og industriproduktion generelt.

Webinaret henvender sig således til designere såvel som ingeniør, der ønsker at kende til nogle af principperne bag ’design for manufacturing’ i forhold til sprøjtestøbning, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik