Teknovation Logo
robot

 
  • Der var flere tusinde deltagere i forbindelse med e-xperience-eventet, hvor de på førstedagen blev budt velkommen af Engels CSO, dr. Christoph Steger, samt den gennemgående moderator Mari Lang.

22. oktober 2020, kl. 17:38 

Flere tusinde deltog i e-xperience

Engels e-xperience i midten af oktober tiltrak flere tusinde deltagere fra cirka 90 lande, oplyser producentens kommunikationsdirektør Ute Panzer efter at have evalueret det virtuelle event.


Intet mindre end et kvantespring inden for virtuelle aktiviteter blev taget, da Engel i midten af oktober afviklede sit første e-xperience-event, fastslår kommunikationsdirektør Ute Panzer, og han suppleres af øverste salgsdirektør, CSO, dr. Christoph Steger:

"Da det er svært at træffes ansigt-til-ansigt, fandt vi det vigtigt, at stille os til rådighed for verdensmarkedet med denne e-xperience-event. Og modtagelsen har været overvældende og har overgået vores mest positive forventninger," siger Christoph Steger.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Aktiviteten omfattede præsentation af hele syv opstillede plastsprøjteceller, og muligheden for at holde virtuelle en-til-en-møder med de salgs- og udviklingsansvarlige bag løsningerne såvel som egentlige konferenceindlæg, der blev transmitteret ud til de flere tusinde deltagere, der koblede sig op i løbet af eventet.

Formatet lykkedes, noterer Christoph Steger, og den feedback Engel har modtaget fra deltagerne er meget positiv, understreger han videre.

"Og med en rækkevidde ud til brugere i 90 lande, så har konceptet bestemt dækket et behov, som er i markedet lige nu, hvor det ikke er muligt at træffes "som normalt", påpeger Engel, og understreger samtidig, at man glæder sig til at præsentere løsninger på den kommende Fakuma 2021 i sydtyske Friedrichshafen, om et års tid.

Har man lyst til at se optagelserne fra Engels  e-xperience så er de tiltængelige fortsat ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik