Teknovation Logo
robot

 
  • Engels e-mac-serie vil blandt andet omfatte en opdateret 180-model.

28. juli 2020, kl. 07:42 

Mere kompakt og fleksibel e-mac

Østrigske Engel meddeler, at man pr. oktober vil lancere en opdateret og mere kompakt og fleksibel e-mac-serie inden for plastsprøjtestøbning.


Med introduktionen af e-mac 180 tilbyder Engel GmbH pr. oktober en både mere kompakt, fleksibel og ikke mindst energieffektiv fuldelektrisk plastsprøjtestøbemaskine, fremhæver den østrigske producent.

Engels e-mac 180 bliver den først af en række e-mac-maskiner, der bliver lanceret, og som er udviklet til både at optimere præcisionen i komplekse plast-emner, og til at sikre en energieffektiv fremstillingsproces, hedder det videre.

Med e-mac 265/180, opnår brugerne således adgang til en maskine, der er 450 millimeter kortere end hidtidige 180 tons-løsninger i maskinprogrammet, uden at der iøvrigt er sparet på noget. Tværtimod anføres det, at man med denne generation af maskiner både får en mere fleksibel, energieffektiv og digital enhed end i den hidtidige generation.

Alle bevægelser, herunder også dysebevægelser, er fremadrettet servoelektriske, hvorved virksningsgraden øges samtidig med at det fylder mindre end hidtil. Sprøjtestøbeaggregatet i e-mac-serien er samtidig mere dynamisk og fleksibelt end hidtil. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media