Teknovation Logo
robot

 
  • Induflex-teamet hjalp på kryds og tværs af traditionelle roller, og teamet holdt naturligt også afstand til hinanden og brugte en god mængde håndsprit i forbindelse med ekspeditionen.

23. marts 2020, kl. 16:14 

Induflex-teamwork i topklasse

Der er mange ting, som ikke er som de plejer. Induflex-teamet er et godt eksempel, da Covid-19-udbredelsen skabte behov for en kreativ nyseskærm til butikkerne. På tværs af traditionelle roller trådte alle til, så nyseskærmene kunne produceres og ekspederes over torsdag og fredag i sidste uge.


Kassemedarbejderne i dagligvarebranchen arbejder på højtryk i disse dage, og de skal naturligvis også skærmes maksimalt af, i forbindelse med deres indsats, hvor de har kontakt til mange mennesker hver dag.

Torsdag klokken 13 i sidste uge fik Induflekx A/S derfor en hasteordre på en stor mængde nyseskærme.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden samlede teamet, inklusive alle fra salg, og var færdig med at lave alle afskærmninger fredag klokken 22. Det var virkeligt teamwork på højeste plan. Nyseskærmene blev afhentet fredag aften og lørdag morgen, og hurtigt efter installeret i købmandskædens butikker, så medarbejderne har været ekstra beskyttet fra åbningstidspunktet lørdag, eller i løbet af lørdagen, oplyser Induflex.

Virksomhedens team holdt god afstand til hinanden og brugte en god mængde håndsprit i forbindelse med den ekstraordinære indsats, understreges det videre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik