Teknovation Logo
robot

 
  • Plastmager Brian René Aagard er pr. marts ansat ved testcentret hos Hjernø.

23. marts 2020, kl. 16:28 

Plastmager føjet til Hjernøs testcenter

Til fynske Hjernøs testcenter er pr. marts tilknyttet yderligere en kapacitet i form af plastmager Brian René Aagard.


Hjernø A/S meddeler, at man pr. marts har ansat Brian René Aagard, der er udlært plastmager og fremadrettet skal være en del af det team, der udgør staben i virksomhedens testcenter.

Her kan virksomheden på egne sprøjtestøbemaskiner teste og analysere de færdigproducerede værktøjsløsninger, der er produceret, inden levering. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Analysedelen er blevet en større og større del af forretningen, fremhæver Hjernø-direktør Aage Agergaard, og oplyser, at virksomheden eksempelvis efterhånden er blevet eksperter inden for flowsimulering, som man nu også sælger som en decideret ydelse, hvis det kun er det, som kunden har behov for i et projekt.

For at løse disse opgaver kræver det så også, at virksomheden råder over dygtige plastspecialister, der har en dybere viden om plastmaterialer, støbeparametre og øvrige forhold, som værktøjsløsningerne skal anvendes i, forklarer Aage Agergaard videre.

Brian René Aagard har med sin baggrund inden for plastindustrien den rette profil, og de er ikke lette at finde, så Aage Agergaard er rigtig glade for at have fået ham med om bord.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik