Teknovation Logo
robot

 
  • Den færdige indsamlingskasse hos har fået en central placering hos grossisten.

12. februar 2020, kl. 11:58 

100 procent genbrugsplast-kasse

Ide-Pro meddeler, at selskabet, i samarbejde med Grundfos, aktuelt har udviklet og produceret en kasse i 100 procent genbrugsplast.


I forlængelse af at Grundfos kontaktede Skive-virksomheden Ide-Pro gik de to firmaer sammen om at udvikle og producere en indsamlingskasse i 100 procent genbrugsplast.

Siden er det blevet til en løsning, som indeholder materialer fra udtjente Grundfos-cirkulationspumper.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På grund af Ide-Pros one-stop shop, med alle ressourcer placeret in-house i Danmark, kunne virksomheden effektivt gennemgå følgende faser: Udviklingsafdeling emnemodnede 3D-tegningen fra Grundfos, og lavede en flowanalyse, sprøjtestøbeværktøj blev fremstillet in-house på Ide-Pros værktøjsfabrik og endeligt støbte Skive-virksomheden de første emner i samme materiale og proces som ved serieproduktion.

I Skive er man glad for at se at indsamlingskassen har fået en central placering hos Grundfos´ grossister. Den står ikke i et baglokale, men vises frem og fortælle en historie om bæredygtighed, understreges det:

”Hos Grundfos har vi stor fokus på vores klima og arbejder med cirkulær økonomi. Heri blandt vores Take Back program. Vores tanke om at lave en Take Back indsamlingskasse af vores plast fra vores produktionsspild, virkede urealistisk. Men med stor hjælp og ekspertise fra Idé-Pro er vi nu et skridt tættere på målet,” fortæller Project Manager Louise Schjøtt Nielsen, Cirkulær Økonomi, Grundfos.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik