Teknovation Logo
robot

 
  • Efter mere end 50 år i branchen tilbyder Verner Vestergaard sig fremadrettet som uafhængig konsulent.

2. december 2019, kl. 07:42 

Verner Vestergaard tilbyder sig som uafhængig konsulent

Hvis man går med overvejelser om hvordan produktionen skal indrettes, når man ønsker fuldautomatiseret plastsprøjtestøbning eller tilsvarende øget automatisering i værktøjsmagerafdelingen, så kan man fremadrettet få rådgivning hos VV-Consult.


Efter en vellykket overdragelse af Plastproduktion-sektionen i VV-Produktionsteknik til Mouldshop A/S i Ballerup, der indledtes 1. april 2019 og fortsatte med ejeren Verner Vestergaard som ekstern konsulent, for at sikre en glidende overdragelse og indkøring, afsluttes dette som aftalt ved udgangen af 2019.

Tidligere er sektionerne “Form- og værktøjsfremstilling” samt “Metal- og maskinindustri” ligeledes frasolgt til anden side, og hermed lukkes VV-Produktionsteknik efter 52 år succesrig eksistens, oplyser Verner Vestergaard.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Så pr. nytår gælder det i stedet VV-Consult, hvor Verner Vestergaard vil tilbyde at arbejde som rådgivende konsulent ved eksempelvis investeringer og effektiviseringer af maskiner og udstyr til plastindustrien for opånelse af udnyttelse af maskiner og anlæg, oplyser Verner Vestergaard, som samtidig ønsker Mouldshop-teamet  fortsat fremgang, ikke mindstmed de overdragne forhandlinger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik