Teknovation Logo
robot

 
  • Marc Schmitt fra den tyske brancheorganisation VDMA Plastics & Rubber Machinery fortæller på dagen om mulighederne ved at benytte maskinsproget OPC UA.

9. august 2019, kl. 07:17 

I dybden med plast 4.0-produktion

De østrigske producenter af sprøjtestøbemaskiner, Engel og Wittmann-Battenfeld, såvel som blandt andre britiske Renishaw og danske Addifab ApS på 3D-printsiden, holder indlæg ved ATV-Semapp-temadag om Industrie 4.0-teknologier målretttet plastindustrien på DTU den 24. september.


DTU i Lyngby er 24. september værter for et ATV-Semapp-seminar om fordelene ved industriel plastproduktion med de seneste Industrie 4.0-teknologier.

Ved arrangementet præsenterer således en række internationale og nationale specialister fra industrien såvel som universitetsverdenen forskellige vinkler på temaet og diskuterer muligheder og konsekvenser af digitale teknologier på processer og forretningsmodeller på plastområdet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Eksempelvis giver repræsentanter fra producenterne af sprøjtestøbemaskiner, Engel henholdsvis Wittmann-Battenfeld, et indblik i den aktuelle udvikling på området, såvel som Renishaw og dansk Addifab ApS på 3D-printsiden.

CEO for danske Andertech Erik Andersen giver også et oplæg om firmaets seneste tiltag.

Første taler på dagen er Referent Technology And Innovation hos Euromap VDMA Plastics & Rubber Machinery, der giver et længere indlæg om aktuelle muligheder med det globale maskinsprog OPC UA for spøjtestøbemaskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik